Presentation av gårdens hästar & andra djur

Amithre LH - 97 e: Bernstein - Maraton

"Bubbel" går MSV och har varit min tävlingshäst. Numera används han i min verksamhet. En pigg och lite smågalen och väldigt roligt häst att rida. Född här.

Amarettwo LH - 15 e: Luxus CML - Bernstein

Både hon och hennes mamma är födda här. En mkt lovande häst under utb då hon fått två föl. Används lite i verksamheten och har också medryttare .

Nitro LH e: Top Silvio Hästak - Goofy

Nitro fick en jobbig start i livet när hans mamma dog när han bara var 14 dagar gammal. Han är dock en tuff och stark kille som klarat sig bra ändå. Nitro är inte rädd för något och är väldigt väldigt trevlig att ha med att göra. Visar god talang för hoppning. 2:a ungponnychampionatet 2019

Hexagon LH -02 e: Prestige - Maraton

Hex är syskon med Bubbel, han är utbildad MSV, tävlad LA med mig. Han används i verksamheten och är mkt omtyckt. Han är ca 1.80 hög och lika stor som snäll. Massor av Power och bra gång. Alltid positiv att rida. Född här.

-

Loekie - 12 Barockpinto

"Löken" är en omtyckt lektionshäst med god takt. Ca 1.58 . Snäll och vänlig och ganska lagom . Hon är utbildad LB/LA dressyr och hoppar gärna men inte så högt. Hon är tantcertifierad.....en superbra lektionshäst

Pasadena- 07 Power Boy - Urbino, Övervuxen ridponny. Tävlad 1.20 hoppning, plac 1.15. Haft en avkomma som gick ungponny SM i hoppning 2021. Ny i gänget. Ska gå lektion och betäckas

Göta Get

På farmen bor Göta som har koll på det mesta och styr och ställer på sitt egna lilla vis . Sommaren 2019 flyttade Trynolf in. Han är en minigris.

Silly

Funny Farm innehåller dessutom fem stycken stallkatter/ råttjägare. Mest tillbringar dom dock tiden sittades på bänken i stallet och vänta på knacks. dom är ganska lata :)
Silly, Svante ,Simba , Glitter & Glamour är namnen

Daisy Jack Russel

Dela den här sidan